Banner Bakkum2
Wij zijn uw aankoopmakelaar voor de Duinstreek
HUIS KOPEN IN DE DUINSTREEK

Duynstreek Makelaars, uw aankoopspecialist!

Wilt u een exclusieve woning kopen in de duinstreek? Duynstreek Makelaars is actief in de regio tussen Callantsoog en Castricum, heeft meer dan 20 jaar ervaring. U zult merken dat wij zakelijk het verschil maken in de onderhandeling en goed op de hoogte zijn van relevante zaken zoals juridische- en bouwkundige aspecten. Ook zijn wij op de hoogte van planologische ontwikkelingen en andere externe factoren die invloed kunnen hebben op de waarde van een woning en/of uw woonplezier. Bovendien kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de handtekening bij de notaris.

IMG 0244
Huis kopen 17
IMG 5264
Huis kopen 18

Wij vinden de woning die u zoekt

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke woonwensen. Vervolgens selecteren wij de woningen die voor u in aanmerking komen. We kijken hierbij naar onze eigen portfolio en het aanbod van collega-makelaars en particulieren. In de hogere prijsklasse komen veel transacties buiten de markt om tot stand. Denk hierbij aan stille verkoop. Omdat onze manier van zoeken zeer uitgebreid is, kunt u erop vertrouwen dat elke beschikbare woning die aan uw criteria voldoet, bij ons bekend is. U kunt Duynstreek Makelaars ook inschakelen voor de aankoopbegeleiding van een woning die u zelf gevonden heeft.

checkmark
Huis kopen 19
Bekend met de plaatselijke markt

Wij wonen en werken al jarenlang in deze mooie regio

checkmark
Huis kopen 20
Bouwkundig inzicht

Bouwkundige en juridische kennis, jarenlange ervaring

checkmark
Huis kopen 21
Nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in de duinstreek

checkmark
Huis kopen 22
Op de hoogte van alle ontwikkelingen

In de markt en op planologisch gebied

DUYNSTREEK MAKELAARS AANKOOPSERVICE

Onze aanpak voor het aankopen van uw droomwoning

shutterstock 1357235354
Huis kopen 23
STAP 01

Inventariseren van uw woonwens

STAP 01

Inventariseren van uw woonwens

In een persoonlijk kennismakingsgesprek verdiepen wij ons in uw woonwensen en behoeften. Na de inventarisatie delen wij woningen met u waarvan wij denken dat dit een match kan zijn. Indien u een geschikte woning heeft gezien gaan we deze gezamenlijk bezichtigen. We coördineren de afspraken, vragen relevante informatie op en rechercheren bij gemeentelijke instellingen.

luxe appartement kopen bergen
FOTO
STAP 02

Bezichtigen en advies op maat

STAP 02

Bezichtigen en advies op maat

Tijdens de bezichtigingen zijn wij uw sparringpartner. Wij kijken met u mee en bespreken de zaken die ons opvallen in of aan de woning. Bij de aankoop adviseren wij u over het grote geheel en de details. We kijken uitgebreid naar de bouwkundige en onderhoudsstaat; de courantheid en geschiktheid van de woning. We zijn op de hoogte van de plaatselijke ontwikkelingen die eventueel in de buurt spelen en prijsvergelijking met andere woningen. Tenslotte letten wij op de juridische en fiscale aspecten.

shutterstock 1777651058
Huis kopen 24
STAP 03

Onderhandelen, aankopen en afwikkeling

STAP 03

Onderhandelen, aankopen en afwikkeling

Heeft u een geschikte woning gevonden? Dan adviseren wij u over de aankoopstrategie. Kan er nog onderhandeld worden of dienen we per inschrijving te bieden? Welk bedrag moet u bieden? Indien wij een koopovereenkomst voor u bereiken, besteden we veel aandacht aan een goede afwikkeling. We bevestigen de koopovereenkomst aan de verkopende makelaar, kijken de formulering van de koopovereenkomst na, de ondertekening en controleren de voortgang, sturen derden aan en gaan met u mee naar de eindinspectie en de juridische overdracht bij de notaris.

REFERENTIES

Onze klanten vertellen

Zeer kundig en kennen de regio erg goed

Perfect geholpen door Tineke en Pascal als aankoopmakelaar, van begin (zoekopdracht) tot aankoop, en zelfs tot aan de laatste dingen in de afronding na de overdracht. Absoluut aan te raden, zeer kundig en ze kennen de regio erg goed.

Ulrich Oron
9.5

Ze wisten meteen de juiste koper voor ons huis te vinden

Wij zijn met Tineke en Pascal in contact gekomen op aanraden van vrienden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis in Schoorl. Ze wisten meteen de juiste koper ervoor te vinden. Vanaf het eerste contact tot aan het einde is de samenwerking met dit makelaars stel erg plezierig geweest. Zowel Tineke als Pascal nemen alle tijd voor je en echt niets is te veel gevraagd. Wij kunnen Duynstreek makelaars van harte aanbevelen, en dat zullen wij ook doen!

Dirk van Wateren
9

Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.

Danique de Bruin
9

Ze hebben snel en professioneel mijn woning verhuurd

Pascal en Tineke hebben onze woning in Heiloo voor ons verhuurd vanwege een verblijf in het buitenland. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Pascal gaat zeer grondig te werk en hanteert een professionele aanpak bij het maken foto’s. De woning was zeer snel verhuurd via het netwerk van Duynstreek Makelaars, nog voor plaatsing op Funda. Dat bewijst de meerwaarde van een makelaar met kennis van en contacten in de regio.

Friso Feenstra
10

Pascal en Tineke scoren met een persoonlijke benadering

Duynstreek makelaars hadden wij zowel voor aankoop als verkoop gekozen. Tineke en Pascal hadden een zeer duidelijke uitleg over het proces en de benadering was heel persoonlijk. Dat vonden wij erg prettig. Zij reageerden altijd direct en snel als er vragen waren of zaken opgevraagd moesten worden. Dit makelaarskantoor kunnen wij zeker aanraden.

Fred de Jong
9.5

Bij Tineke van Duynstreek Makelaars hadden we meteen een klik

Voor de verkoop van onze woning hebben we meerdere afspraken gehad met makelaars, bij Tineke Dapper van Duynstreek hadden we meteen een klik. Alles werd tijdens het eerste gesprek duidelijk uitgelegd. Tijdens het verkoopproces werden we steeds netjes op de hoogte gehouden door zowel Tineke en de rest van de medewerkers op kantoor. Altijd een vriendelijk antwoord, wat we erg prettig vonden. Echt een makelaar die met je meedenkt. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we ooit weer ons huis gaan verkopen!

Dhr. de Boer
9

Enthousiaste en professionele makelaars met een pro actieve benadering

Tineke en Pascal zijn onze aankoopmakelaar en hebben ons enorm goed begeleid in het proces. Naast de professionele en pro actieve benadering zijn ze enthousiast, deskundig en denken ze enorm met je mee. Het was een spannende periode maar door de goede communicatie bleven we continu op de hoogte en hebben we door hen nu ons droomhuis gevonden. Aanrader voor iedereen die hard op zoek is en ontzorgd wil worden 🙂

Krystel Hendrikse
10

We hadden ons geen betere partner kunnen wensen

Tineke was onze aankoopmakelaar en zonder haar deskundigheid en tomeloze inzet waren wij nu nog steeds op zoek naar een huis. De communicatie liep heel prettig, professioneel. Uitstekende service, een prettige samenwerking en we werden continu op de hoogte gehouden en van advies voorzien. We hadden ons geen betere partner kunnen wensen in dit (stress)volle proces!

Peter van der Horst
10

Pascal en Tineke nemen écht de tijd voor je

Tineke en Pascal waren onze verkoopmakelaars. Het fijne aan onze samenwerking was dat Tineke en Pascal erg geduldig zijn en de tijd namen om zaken – waar nodig – goed uit te zoeken. Daarnaast kennen ze de markt goed, zijn ze beiden zeer ervaren en – als resultaat hiervan – zijn ze in staat geweest waarde toe te voegen met hun focus op het hogere segment. Tenslotte, goed om op te merken dat er kwalitatief hoogwaardige foto’s zijn gemaakt door een professionele partij en dito brochure.

Tomas Mink
10

Makelaar die echt wat voor je doet

“Wanneer je een professionele makelaar zoekt die echt wat voor je doet wanneer het even tegen zit, dan ben je hier aan het goede adres. Het is een klein team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. We kregen het advies om ons huis ruim en te licht maken, maar het duurde even voordat we begrepen dat mensen geen voorstellingsvermogen meer hebben over de mogelijkheden van een woning. Iedereen richt zijn huis op zijn of haar eigen manier in, maar verkopen is echt een ander ding. De een houdt van rood en de ander van groen. Pascal heeft ons duidelijk gemaakt dat we licht en ruimte moesten scheppen in ons huis, waardoor er geen verkeerde ‘prikkels’ bij potentiële kopers zouden kunnen ontstaan. Het gaat immers om de woning en niet om de spullen, die meestal toch niet in de smaak van een potentiële koper vallen. Binnen een week was ons huis verkocht tegen een mooie prijs. Wij zijn zeer tevreden met hun professionele aanpak en betrokkenheid en bevelen Pascal en Tineke van Duynstreek Makelaars van harte aan!”

Dhr. Kramer
9.3

De communicatie is bijzonder goed

De communicatie is bijzonder goed, over elke gebeurtenis werd je direct op de hoogte gesteld. Mijn huis was ook binnen no time verkocht, maar dat is geen nieuws in deze periode. De foto’s en verdere begeleiding is wel top te noemen die het verkopen in een stroomversnelling bracht. Tineke en Pascal bedankt, en bij een eventuele volgende verkoop zullen we jullie zeker benaderen.

Dhr. Van den Berg
9.0

Makelaar die rust brengt bij de verkoop

Zoek je een makelaar die de klant centraal zet, je uitstekend advies geeft, rust brengt in dit proces en het papierwerk goed op orde heeft, je ontzorgt en je snel informeert… Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken.

Dhr. Verbeek
10

Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij Tineke Dapper

Wij hebben als verkopers met Tineke, als makelaar van de kopers, mogen samenwerken. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij haar en haar klanten, transparante communicatie bijna ouderwets persoonlijk;-). Dikke aanrader van een verkopende partij!

Taik Fuchten
10
Onlangs succesvol aangekocht

Kies ook voor onze aankoopservice

Duynstreek Makelaars richt zich op het aanbod gelegen in de duinstreek tussen Castricum en Callantsoog. Deze regio biedt een verscheidenheid aan bijzondere woningen, landhuizen, villa’s, boerderijen en landerijen: Duynstreek Makelaars adviseert u graag bij de aankoop van deze objecten.

Bergen Zuidlaan 36
Bergen

Zuidlaan 36

Zuid Scharwoude Vink 18 2
Zuid-Scharwoude

Vink 18

Bergen Herenweg 23
Bergen

Herenweg 23

Kogendijk Bergen
Bergen

Kogendijk 23

Bergen NH Kievitslaan 16
Bergen

Kievitslaan 16

Jan Ruslaan 8 Heiloo 2
Heiloo

Jan Ruslaan 8

U wilt het beste advies bij het kopen van een woning?

Maak kennis met onze aankoopservice.

Contact formulier