MAKELAAR Bergen aan Zee

Uw makelaar in Bergen aan Zee
voor de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis.

UW HUIS KOPEN en verkopen IN Bergen aan Zee

Van alle marken thuis

Huizen wel te koop, niet op Funda. De mooiste huizen worden via “stille verkoop” verkocht. Duynstreek makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop én aankoopbegeleiding van exclusieve objecten in de duinstreek. Veelal vinden deze transacties plaats via “stille verkoop”. Veel van onze opdrachtgevers zijn gesteld op hun privacy, hierbij biedt stille verkoop van een woning in Bergen aan Zee een prima uitkomst.

De makelaars van Duynstreek zijn discreet en weten precies hoe ze de potentiële kopers van uw woning moeten vinden. Daarom zult u deze woningen niet op Funda zien en ook niet op onze eigen site. Toch worden deze woningen door Duynstreek Makelaars verkocht én aangekocht.

KWALITEITSGARANTIE
HUIS KOPEN IN Bergen aan Zee

Duynstreek Makelaars, uw aankoopmakelaar

Wilt u een exclusieve woning kopen in Bergen aan Zee? Duynstreek Makelaars is actief in de regio tussen Callantsoog en Castricum, heeft meer dan 20 jaar ervaring als aankoopmakelaar. U kunt rekenen op onze persoonlijke begeleiding vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de handtekening bij de notaris.

Bekend met de woningmarkt van Bergen aan Zee

Wij wonen en werken al jarenlang in de mooie regio van Bergen aan Zee

Bouwkundig inzicht

Bouwkundige en juridische kennis, jarenlange ervaring in Bergen aan Zee

Actueel nieuw aanbod

Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in Bergen aan Zee

Op de hoogte van alle ontwikkelingen

In de markt en op planologisch gebied

UW HUIS VERKOPEN IN Bergen aan Zee

Duynstreek makelaars, uw verkoopmakelaar

Wilt u uw huis in Bergen aan Zee verkopen in met een verkoopmakelaar? Met de keuze voor Duynstreek Makelaars bent u verzekerd van een professionele aanpak van de verkoop van uw huis. Wij nemen de presentatie van uw huis zeer serieus: u heeft maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. 

Specifieke marktkennis van Bergen aan Zee

Duynstreek Makelaars heeft jarenlange kennis en ervaring in regio Bergen aan Zee. Al onze makelaars zijn NVM gecertificeerd en volgen jaarlijks de verplichte educatie.

Focus op exclusief wonen

Gespecialiseerd in als makelaar van exclusieve objecten in Bergen aan Zee. De focus ligt op wonen in het hogere segment.

Persoonlijk & discreet

Alle aandacht voor u én de kijkers op uw huis in [plaatnaam] is bij ons heel gewoon. Daarnaast hebben onze makelaars discretie hoog in het vaandel staan.

Unieke verkoopstrategie

Er is altijd een persoonlijk marketingplan voor de verkoop van uw huis in Bergen aan Zee. Daarnaast kiest u voor “stille verkoop” of voor direct plaatsing van uw woning op Funda.

UW HUIS IN Bergen aan Zee VERKOPEN VIA STILLE VERKOOP

Verkoop je huis snel en zeker eruit!

Duynstreek Makelaars weet de juiste koper voor uw huis in Bergen aan Zee te vinden. Of uw huis nu expliciet te koop staat of juist in de stille verkoop. Misschien heeft u nog geen haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé eigendommen op internet verschijnen. In die gevallen bieden wij u een stille verkoop als optie. 

DUYNSTREEK MAKELAARS

Het adres voor een NWWI taxatierapport

Heeft u een nieuw huis in Bergen aan Zee gekocht of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? Voor het opstellen van een gevalideerd taxatierapport kunt u ook Duynstreek Makelaars inschakelen. Voor de waardering van exclusief woningaanbod is een gecertificeerde taxateur als verkoopmakelaar zeker een must. De taxateur van Duynstreek Makelaars weet alle eigenschappen en factoren van uw huis te combineren tot een realistisch NWWI taxatierapport. Uiteraard is een taxatie bij het kopen van uw exclusieve vastgoed ook een onderdeel van het proces onder begeleiding van een aankoopmakelaar.

DUYNSTREEK MAKELAARS

Uw verhuurmakelaar in Bergen aan Zee

Daarnaast begeleiden wij u ook graag bij het vinden van een geschikte huurder voor uw huis in Bergen aan Zee. Door onze uitstekende contacten met o.a. de Europese School in Bergen en diverse internationale bedrijven die gevestigd zijn in Noord-Holland, zorgen wij ervoor dat uw huis onder de aandacht komt van vele expats uit verschillende landen. Voor de verhuur van uw huis zoeken wij als verhuurmakelaar naar de meest geschikte huurder en screenen wij deze potentiële huurder(s) grondig voordat de huurakte wordt ondertekend.

REFERENTIES

Opdrachtgevers vertellen over Tineke en Pascal

Zeer kundig en kennen de regio erg goed

Perfect geholpen door Tineke en Pascal als aankoopmakelaar, van begin (zoekopdracht) tot aankoop, en zelfs tot aan de laatste dingen in de afronding na de overdracht. Absoluut aan te raden, zeer kundig en ze kennen de regio erg goed.

Ulrich Oron
9.5

Ze wisten meteen de juiste koper voor ons huis te vinden

Wij zijn met Tineke en Pascal in contact gekomen op aanraden van vrienden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis in Schoorl. Ze wisten meteen de juiste koper ervoor te vinden. Vanaf het eerste contact tot aan het einde is de samenwerking met dit makelaars stel erg plezierig geweest. Zowel Tineke als Pascal nemen alle tijd voor je en echt niets is te veel gevraagd. Wij kunnen Duynstreek makelaars van harte aanbevelen, en dat zullen wij ook doen!

Dirk van Wateren
9

Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.

Danique de Bruin
9

Ze hebben snel en professioneel mijn woning verhuurd

Pascal en Tineke hebben onze woning in Heiloo voor ons verhuurd vanwege een verblijf in het buitenland. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Pascal gaat zeer grondig te werk en hanteert een professionele aanpak bij het maken foto’s. De woning was zeer snel verhuurd via het netwerk van Duynstreek Makelaars, nog voor plaatsing op Funda. Dat bewijst de meerwaarde van een makelaar met kennis van en contacten in de regio.

Friso Feenstra
10

Pascal en Tineke scoren met een persoonlijke benadering

Duynstreek makelaars hadden wij zowel voor aankoop als verkoop gekozen. Tineke en Pascal hadden een zeer duidelijke uitleg over het proces en de benadering was heel persoonlijk. Dat vonden wij erg prettig. Zij reageerden altijd direct en snel als er vragen waren of zaken opgevraagd moesten worden. Dit makelaarskantoor kunnen wij zeker aanraden.

Fred de Jong
9.5

Bij Tineke van Duynstreek Makelaars hadden we meteen een klik

Voor de verkoop van onze woning hebben we meerdere afspraken gehad met makelaars, bij Tineke Dapper van Duynstreek hadden we meteen een klik. Alles werd tijdens het eerste gesprek duidelijk uitgelegd. Tijdens het verkoopproces werden we steeds netjes op de hoogte gehouden door zowel Tineke en de rest van de medewerkers op kantoor. Altijd een vriendelijk antwoord, wat we erg prettig vonden. Echt een makelaar die met je meedenkt. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we ooit weer ons huis gaan verkopen!

Dhr. de Boer
9

Enthousiaste en professionele makelaars met een pro actieve benadering

Tineke en Pascal zijn onze aankoopmakelaar en hebben ons enorm goed begeleid in het proces. Naast de professionele en pro actieve benadering zijn ze enthousiast, deskundig en denken ze enorm met je mee. Het was een spannende periode maar door de goede communicatie bleven we continu op de hoogte en hebben we door hen nu ons droomhuis gevonden. Aanrader voor iedereen die hard op zoek is en ontzorgd wil worden 🙂

Krystel Hendrikse
10

We hadden ons geen betere partner kunnen wensen

Tineke was onze aankoopmakelaar en zonder haar deskundigheid en tomeloze inzet waren wij nu nog steeds op zoek naar een huis. De communicatie liep heel prettig, professioneel. Uitstekende service, een prettige samenwerking en we werden continu op de hoogte gehouden en van advies voorzien. We hadden ons geen betere partner kunnen wensen in dit (stress)volle proces!

Peter van der Horst
10

Pascal en Tineke nemen écht de tijd voor je

Tineke en Pascal waren onze verkoopmakelaars. Het fijne aan onze samenwerking was dat Tineke en Pascal erg geduldig zijn en de tijd namen om zaken – waar nodig – goed uit te zoeken. Daarnaast kennen ze de markt goed, zijn ze beiden zeer ervaren en – als resultaat hiervan – zijn ze in staat geweest waarde toe te voegen met hun focus op het hogere segment. Tenslotte, goed om op te merken dat er kwalitatief hoogwaardige foto’s zijn gemaakt door een professionele partij en dito brochure.

Tomas Mink
10

Makelaar die echt wat voor je doet

“Wanneer je een professionele makelaar zoekt die echt wat voor je doet wanneer het even tegen zit, dan ben je hier aan het goede adres. Het is een klein team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. We kregen het advies om ons huis ruim en te licht maken, maar het duurde even voordat we begrepen dat mensen geen voorstellingsvermogen meer hebben over de mogelijkheden van een woning. Iedereen richt zijn huis op zijn of haar eigen manier in, maar verkopen is echt een ander ding. De een houdt van rood en de ander van groen. Pascal heeft ons duidelijk gemaakt dat we licht en ruimte moesten scheppen in ons huis, waardoor er geen verkeerde ‘prikkels’ bij potentiële kopers zouden kunnen ontstaan. Het gaat immers om de woning en niet om de spullen, die meestal toch niet in de smaak van een potentiële koper vallen. Binnen een week was ons huis verkocht tegen een mooie prijs. Wij zijn zeer tevreden met hun professionele aanpak en betrokkenheid en bevelen Pascal en Tineke van Duynstreek Makelaars van harte aan!”

Dhr. Kramer
9.3

De communicatie is bijzonder goed

De communicatie is bijzonder goed, over elke gebeurtenis werd je direct op de hoogte gesteld. Mijn huis was ook binnen no time verkocht, maar dat is geen nieuws in deze periode. De foto’s en verdere begeleiding is wel top te noemen die het verkopen in een stroomversnelling bracht. Tineke en Pascal bedankt, en bij een eventuele volgende verkoop zullen we jullie zeker benaderen.

Dhr. Van den Berg
9.0

Makelaar die rust brengt bij de verkoop

Zoek je een makelaar die de klant centraal zet, je uitstekend advies geeft, rust brengt in dit proces en het papierwerk goed op orde heeft, je ontzorgt en je snel informeert… Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken.

Dhr. Verbeek
10

Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij Tineke Dapper

Wij hebben als verkopers met Tineke, als makelaar van de kopers, mogen samenwerken. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij haar en haar klanten, transparante communicatie bijna ouderwets persoonlijk;-). Dikke aanrader van een verkopende partij!

Taik Fuchten
10

U wilt het beste advies bij het kopen, verkopen of verhuren van een huis in Bergen aan Zee?

Maak kennis met onze makelaars.

Contact formulier

DUYNSTREEK MAKELAARS IN Bergen aan Zee

Uw makelaar in Bergen aan Zee

Als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar is Duynstreek Makelaars actief in:

KWALITEITSGARANTIE