Uw woning verkopen
met Duynstreek Makelaars
DE VERKOOPMAKELAAR VAN CASTRICUM TOT CALLANTSOOG

Duynstreek makelaars

Wilt u uw huis verkopen in regio Bergen en Castricum? Met de keuze voor Duynstreek Makelaars bent u verzekerd van een professionele aanpak van de verkoop van uw woning. Wij nemen de presentatie van uw woning zeer serieus: u heeft maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Een professionele presentatie van uw object is cruciaal en heeft bij Duynstreek Makelaars de hoogste prioriteit. Verkoopstyling, uitgebreide foto, film en drone opname van uw object, een stijlvolle presentatie op diverse websites en social media zijn van belang, daarnaast is een informatieve verkoopbezichtiging en een uitgekiende onderhandelingsstrategie eveneens van cruciaal belang voor een succesvolle verkoop.

KWALITEITSGARANTIE

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Neem contact op met Duynstreek Makelaars en maak kennis met onze makelaars.

Specifieke marktkennis

Duynstreek Makelaars heeft jarenlange kennis en ervaring in de regio. Al onze makelaars zijn NVM gecertificeerd en volgen jaarlijks de verplichte educatie.

Focus op exclusief wonen

Gespecialiseerd in de verkoop en aankoopbegeleiding van exclusieve objecten in de duinstreek. De focus ligt op wonen in het hogere segment.

Persoonlijk & discreet

Alle aandacht voor u én de kijkers op uw woning is bij ons heel gewoon. Daarnaast hebben onze makelaars discretie hoog in het vaandel staan.

Uniek verkoopstrategie

Er is altijd een persoonlijk marketingplan voor de verkoop van uw woning. Daarnaast kiest u voor “stille verkoop” of voor direct plaatsing van uw woning op Funda.

DUYNSTREEK MAKELAARS VERKOOPSERVICE

Onze aanpak voor de verkoop van uw woning

STAP 01

Uniek marketingplan en stylingadvies

STAP 01

Uniek marketingplan en stylingadvies

We starten met het bepalen van de huidige woningwaarde. De beste verkoopprijs is gebaseerd op een analyse van de markt en de omgeving. We geven u advies over het te volgen verkooptraject en de verkoopstrategie van uw woning. Gaat u voor “stille verkoop” of wilt u uw woning op Funda? Wij helpen u met uw keuze. Daarnaast krijgt u van ons een op maat gemaakt marketingplan voor de verkoop van uw woning.

STAP 02

Uw woning in de spotlights of “stille verkoop”

STAP 02

Uw woning in de spotlights of “stille verkoop”

Tijd om uw woning goed in de spotlights te zetten. Dat kan via ons uitstekend netwerk als u kiest voor “stille verkoop” of via de klassieke kanalen zoals Funda. Verkoopstyling, uitgebreide foto- en filmopnames, stijlvolle presentatie op diverse websites / social media (indien wenselijk) van uw woning zijn onderdeel van de unieke verkoopstrategie van uw woning. Er wordt een stijlvolle verkoopbrochure voor uw woning gemaakt. De bezichtigingen worden met u afgestemd en na iedere bezichtiging wordt u door ons direct geïnformeerd.

STAP 03

Verkocht! Ook na de verkoop blijven wij uw makelaar

STAP 03

Verkocht! Ook na de verkoop blijven wij uw makelaar

Uw woning is verkocht! Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling van de verkoop en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar. Wij kennen de Markt en helpen u graag met uw woonwens in het hogere segment.

referenties

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verkoopmogelijkheden van uw woning?

Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact formulier