Uw woning verkopen
met Duynstreek Makelaars
DE VERKOOPMAKELAAR VAN CASTRICUM TOT CALLANTSOOG

Duynstreek makelaars

Wilt u uw huis verkopen in regio Bergen en Castricum? Met de keuze voor Duynstreek Makelaars bent u verzekerd van een professionele aanpak van de verkoop van uw woning. Wij nemen de presentatie van uw woning zeer serieus: u heeft maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Een professionele presentatie van uw object is cruciaal en heeft bij Duynstreek Makelaars de hoogste prioriteit. Verkoopstyling, uitgebreide foto, film en drone opname van uw object, een stijlvolle presentatie op diverse websites en social media zijn van belang, daarnaast is een informatieve verkoopbezichtiging en een uitgekiende onderhandelingsstrategie eveneens van cruciaal belang voor een succesvolle verkoop.

KWALITEITSGARANTIE

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Neem contact op met Duynstreek Makelaars en maak kennis met onze makelaars.

Specifieke marktkennis

Duynstreek Makelaars heeft jarenlange kennis en ervaring in de regio. Al onze makelaars zijn NVM gecertificeerd en volgen jaarlijks de verplichte educatie.

Focus op exclusief wonen

Gespecialiseerd in de verkoop en aankoopbegeleiding van exclusieve objecten in de duinstreek. De focus ligt op wonen in het hogere segment.

Persoonlijk & discreet

Alle aandacht voor u én de kijkers op uw woning is bij ons heel gewoon. Daarnaast hebben onze makelaars discretie hoog in het vaandel staan.

Uniek verkoopstrategie

Er is altijd een persoonlijk marketingplan voor de verkoop van uw woning. Daarnaast kiest u voor “stille verkoop” of voor direct plaatsing van uw woning op Funda.

DUYNSTREEK MAKELAARS VERKOOPSERVICE

Onze aanpak voor de verkoop van uw woning

STAP 01

Uniek marketingplan en stylingadvies

STAP 01

Uniek marketingplan en stylingadvies

We starten met het bepalen van de huidige woningwaarde. De beste verkoopprijs is gebaseerd op een analyse van de markt en de omgeving. We geven u advies over het te volgen verkooptraject en de verkoopstrategie van uw woning. Gaat u voor “stille verkoop” of wilt u uw woning op Funda? Wij helpen u met uw keuze. Daarnaast krijgt u van ons een op maat gemaakt marketingplan voor de verkoop van uw woning.

STAP 02

Uw woning in de spotlights of “stille verkoop”

STAP 02

Uw woning in de spotlights of “stille verkoop”

Tijd om uw woning goed in de spotlights te zetten. Dat kan via ons uitstekend netwerk als u kiest voor “stille verkoop” of via de klassieke kanalen zoals Funda. Verkoopstyling, uitgebreide foto- en filmopnames, stijlvolle presentatie op diverse websites / social media (indien wenselijk) van uw woning zijn onderdeel van de unieke verkoopstrategie van uw woning. Er wordt een stijlvolle verkoopbrochure voor uw woning gemaakt. De bezichtigingen worden met u afgestemd en na iedere bezichtiging wordt u door ons direct geïnformeerd.

STAP 03

Verkocht! Ook na de verkoop blijven wij uw makelaar

STAP 03

Verkocht! Ook na de verkoop blijven wij uw makelaar

Uw woning is verkocht! Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling van de verkoop en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar. Wij kennen de Markt en helpen u graag met uw woonwens in het hogere segment.

REFERENTIES

Opdrachtgevers vertellen over Tineke en Pascal

Zeer kundig en kennen de regio erg goed

Perfect geholpen door Tineke en Pascal als aankoopmakelaar, van begin (zoekopdracht) tot aankoop, en zelfs tot aan de laatste dingen in de afronding na de overdracht. Absoluut aan te raden, zeer kundig en ze kennen de regio erg goed.

Ulrich Oron
9.5

Ze wisten meteen de juiste koper voor ons huis te vinden

Wij zijn met Tineke en Pascal in contact gekomen op aanraden van vrienden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis in Schoorl. Ze wisten meteen de juiste koper ervoor te vinden. Vanaf het eerste contact tot aan het einde is de samenwerking met dit makelaars stel erg plezierig geweest. Zowel Tineke als Pascal nemen alle tijd voor je en echt niets is te veel gevraagd. Wij kunnen Duynstreek makelaars van harte aanbevelen, en dat zullen wij ook doen!

Dirk van Wateren
9

Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.

Danique de Bruin
9

Ze hebben snel en professioneel mijn woning verhuurd

Pascal en Tineke hebben onze woning in Heiloo voor ons verhuurd vanwege een verblijf in het buitenland. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Pascal gaat zeer grondig te werk en hanteert een professionele aanpak bij het maken foto’s. De woning was zeer snel verhuurd via het netwerk van Duynstreek Makelaars, nog voor plaatsing op Funda. Dat bewijst de meerwaarde van een makelaar met kennis van en contacten in de regio.

Friso Feenstra
10

Pascal en Tineke scoren met een persoonlijke benadering

Duynstreek makelaars hadden wij zowel voor aankoop als verkoop gekozen. Tineke en Pascal hadden een zeer duidelijke uitleg over het proces en de benadering was heel persoonlijk. Dat vonden wij erg prettig. Zij reageerden altijd direct en snel als er vragen waren of zaken opgevraagd moesten worden. Dit makelaarskantoor kunnen wij zeker aanraden.

Fred de Jong
9.5

Bij Tineke van Duynstreek Makelaars hadden we meteen een klik

Voor de verkoop van onze woning hebben we meerdere afspraken gehad met makelaars, bij Tineke Dapper van Duynstreek hadden we meteen een klik. Alles werd tijdens het eerste gesprek duidelijk uitgelegd. Tijdens het verkoopproces werden we steeds netjes op de hoogte gehouden door zowel Tineke en de rest van de medewerkers op kantoor. Altijd een vriendelijk antwoord, wat we erg prettig vonden. Echt een makelaar die met je meedenkt. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we ooit weer ons huis gaan verkopen!

Dhr. de Boer
9

Enthousiaste en professionele makelaars met een pro actieve benadering

Tineke en Pascal zijn onze aankoopmakelaar en hebben ons enorm goed begeleid in het proces. Naast de professionele en pro actieve benadering zijn ze enthousiast, deskundig en denken ze enorm met je mee. Het was een spannende periode maar door de goede communicatie bleven we continu op de hoogte en hebben we door hen nu ons droomhuis gevonden. Aanrader voor iedereen die hard op zoek is en ontzorgd wil worden 🙂

Krystel Hendrikse
10

We hadden ons geen betere partner kunnen wensen

Tineke was onze aankoopmakelaar en zonder haar deskundigheid en tomeloze inzet waren wij nu nog steeds op zoek naar een huis. De communicatie liep heel prettig, professioneel. Uitstekende service, een prettige samenwerking en we werden continu op de hoogte gehouden en van advies voorzien. We hadden ons geen betere partner kunnen wensen in dit (stress)volle proces!

Peter van der Horst
10

Pascal en Tineke nemen écht de tijd voor je

Tineke en Pascal waren onze verkoopmakelaars. Het fijne aan onze samenwerking was dat Tineke en Pascal erg geduldig zijn en de tijd namen om zaken – waar nodig – goed uit te zoeken. Daarnaast kennen ze de markt goed, zijn ze beiden zeer ervaren en – als resultaat hiervan – zijn ze in staat geweest waarde toe te voegen met hun focus op het hogere segment. Tenslotte, goed om op te merken dat er kwalitatief hoogwaardige foto’s zijn gemaakt door een professionele partij en dito brochure.

Tomas Mink
10

Makelaar die echt wat voor je doet

“Wanneer je een professionele makelaar zoekt die echt wat voor je doet wanneer het even tegen zit, dan ben je hier aan het goede adres. Het is een klein team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. We kregen het advies om ons huis ruim en te licht maken, maar het duurde even voordat we begrepen dat mensen geen voorstellingsvermogen meer hebben over de mogelijkheden van een woning. Iedereen richt zijn huis op zijn of haar eigen manier in, maar verkopen is echt een ander ding. De een houdt van rood en de ander van groen. Pascal heeft ons duidelijk gemaakt dat we licht en ruimte moesten scheppen in ons huis, waardoor er geen verkeerde ‘prikkels’ bij potentiële kopers zouden kunnen ontstaan. Het gaat immers om de woning en niet om de spullen, die meestal toch niet in de smaak van een potentiële koper vallen. Binnen een week was ons huis verkocht tegen een mooie prijs. Wij zijn zeer tevreden met hun professionele aanpak en betrokkenheid en bevelen Pascal en Tineke van Duynstreek Makelaars van harte aan!”

Dhr. Kramer
9.3

De communicatie is bijzonder goed

De communicatie is bijzonder goed, over elke gebeurtenis werd je direct op de hoogte gesteld. Mijn huis was ook binnen no time verkocht, maar dat is geen nieuws in deze periode. De foto’s en verdere begeleiding is wel top te noemen die het verkopen in een stroomversnelling bracht. Tineke en Pascal bedankt, en bij een eventuele volgende verkoop zullen we jullie zeker benaderen.

Dhr. Van den Berg
9.0

Makelaar die rust brengt bij de verkoop

Zoek je een makelaar die de klant centraal zet, je uitstekend advies geeft, rust brengt in dit proces en het papierwerk goed op orde heeft, je ontzorgt en je snel informeert… Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken.

Dhr. Verbeek
10

Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij Tineke Dapper

Wij hebben als verkopers met Tineke, als makelaar van de kopers, mogen samenwerken. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij haar en haar klanten, transparante communicatie bijna ouderwets persoonlijk;-). Dikke aanrader van een verkopende partij!

Taik Fuchten
10

Benieuwd naar onze aanpak bij de verkoop van uw woning?

Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact formulier