fbpx

Reviews

Bekijk wat klanten van ons vinden

Een betrouwbare makelaar die deskundig advies geeft.

We zijn uitermate tevreden over onze makelaar Duynstreek Makelaars. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die deskundig advies geeft. In het hele proces wordt je uitstekend begeleid en geadviseerd. Een dikke pluim krijgen ze van ons!
Pieter de Jong
Verkoper Russenweg 11 - Bergen
10

De makelaar is een echte specialist in dit marktsegment

Ons huis, een Engelse cottage, ligt in Bergen NH aan de rand van de duinen. De makelaar is een echte specialist in dit marktsegment en heeft een grote passie voor architectuur en stijl. Die passie overtuigde ons, en ongetwijfeld ook de koper.
Asmund Tielens
Verkoper Rondelaan 10 - Bergen
9.5

Zitten vol energie en denken mee.

Tineke en Pascal zijn onze aankoopmakelaar en hebben ons enorm goed begeleid in het proces. Naast de professionele en pro actieve benadering zijn ze enthousiast, deskundig en denken ze enorm met je mee. Het was een spannende periode maar door de goede communicatie bleven we continu op de hoogte en hebben we door hen nu ons droomhuis gevonden. Aanrader voor iedereen die hard op zoek is en ontzorgd wil worden 🙂
Krystel
Kopers Herenweg 23 - Bergen
10

De betrokkenheid is groot en ze kunnen maatwerk leveren.

Fijn persoonlijk contact met Tineke en Pascal. Juist omdat zij alleen als echtpaar hun kantoor runnen, zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en kunnen zij maatwerk leveren. Wij werden accuraat en volledig op de hoogte gehouden van de stand van zaken, zoals wanneer externe bedrijven kwamen meten of fotograferen, wanneer bezichtigingen plaatsvonden en een bod werd gedaan. Tevens een goede begeleiding in het daaropvolgend proces van verkoop.
Monique Helfrich
10

Een zeer casual en menselijk aangename manier van doen.

Zelden komen deze twee dingen samen: enerzijds absoluut professionele dienstverlening, anderzijds een zeer casual en menselijk aangename manier van doen. Maar deze combinatie vonden wij bij Duynstreek, bij een makelaars-echtpaar, dat voor ons huis op rappe wijze een serieuze koper heeft gevonden. Voor de prijs, die zij hadden vooraf geschat, dus ook dat was simpelweg professioneel. Ik denk niet, dat u nu nog twijfelt, of wij Tineke en Pascal wel zouden aanbevelen!
Jochen Schmidtke
Verkoop Emmalaan 20 - Bergen
10

Tineke en Pascal hadden er alle vertrouwen in.

k verkocht een bijzonder huis onder architectuur gebouwd. Sommige makelaars zeiden het lastig te vinden om de verkoop in te schatten, maar Tineke en Pascal hadden er alle vertrouwen in. Ik bespeurde een soort gretigheid om de opdracht binnen te halen. Hun enthousiasme heeft er o.a. toe bijgedragen dat ik voor De Duynstreek koos.Hoewel andere makelaars mij erop attendeerden dat een breed netwerk niet leidt tot snellere verkoop en alles draait om Funda, is mijn huis juist razendsnel verkocht door het netwerk van Tineke en Pascal. Door één van hun contacten had ik het geluk dat mijn huis met een artikel in het Financieel Dagblad kwam. Zo is de koper op mijn huis afgekomen.Het kantoor runnen ze met hun tweeën en ik vreesde dat dat ten koste zou gaan van de bereikbaarheid. Mijn angst bleek ongegrond, want beiden reageerden telkens snel op zowel telefoontjes als e-mails.Wat mij er ook heeft toe doen besluiten om voor De Duynstreek te kiezen is de uitstraling, zoals het tuinbord met duidelijke slogan ‘Exclusief wonen in de duynstreek’.En ja, er waren heus wel eens twistpuntjes, zoals over de styling bij de fotoshoot en fotokeuzes. Als controlefreak wilde ik een vinger in de pap en Pascal had ook zo zijn stelligheden. Dat betekende soms water bij de wijn doen of tot een compromis komen.Samenvattend: verkoop boven verwachting soepel verlopen.
Stephanie van Raaij
Verkoop Idenslaan 9 - Schoorl
9.8

Een snelle en stressvrije verkoop.

Het prettige en persoonlijke contact + de goede bereikbaarheid en uitstekende kennis van de markt droegen bij aan een snelle en stressvrije verkoop.
Verkopers Zuidlaan 11 - Bergen
10

Goede inschatting van de verkoopwaarde.

Kundige makelaars, goed bereikbaar en goede inschatting van de verkoopwaarde. Goed advies over de aanpak. Zeer tevreden.
Pieter Beermann
Verkoper Ursulinenlaan 2 - Bergen
10

Plezierige en betrokken

Bij elke vraag van onze kant werd er zeer ad rem gereageerd en het contact was optimaal. Plezierige en betrokken mensen met een zeer goede kennis van zaken.
Fred de Jong
Koper Vink 18 Zuid-Scharwoude
8.8

Zowel Pascal als Tineke lopen een stapje harder.

Zeer persoonlijk contact, uitstekende kennis van de markt en zowel Pascal als Tineke lopen een stapje harder als het moet maar juist ook als het niet moet. Ze ontzorgen en niets is teveel. Zo hoefden wij niet uit Amsterdam te komen om de deur open te doen om de traplift te verwijderen. Dat soort dingen neemt Duynstreek voor hun rekening al betekent het dat ze een uur moeten wachten, totdat de lift is verwijderd. Wij zijn ontzettend tevreden met onze keus voor Duynstreek makelaars!
Mariska
Verkopers Breelaan 112 - Bergen
10

We hadden ons geen betere partner kunnen wensen.

Tineke was onze aankoopmakelaar en zonder haar deskundigheid en tomeloze inzet waren wij nu nog steeds op zoek naar een huis. De communicatie liep heel prettig, professioneel. Uitstekende service, een prettige samenwerking en we werden continu op de hoogte gehouden en van advies voorzien. We hadden ons geen betere partner kunnen wensen in dit (stress)volle proces.
Peter en Eva
Kopers Broekbeeklaan 1 - Bergen
10

Zeer kundig en
kennen de regio erg goed

Perfect geholpen door Tineke en Pascal als aankoopmakelaar, van begin (zoekopdracht) tot aankoop, en zelfs tot aan de laatste dingen in de afronding na de overdracht. Absoluut aan te raden, zeer kundig en ze kennen de regio erg goed.
Ulirch Oron
Kopers woonhuis Egmond aan Zee
9.5

Ze wisten meteen de juiste
koper voor ons huis te vinden

Wij zijn met Tineke en Pascal in contact gekomen op aanraden van vrienden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis in Schoorl. Ze wisten meteen de juiste koper ervoor te vinden. Vanaf het eerste contact tot aan het einde is de samenwerking met dit makelaars stel erg plezierig geweest. Zowel Tineke als Pascal nemen alle tijd voor je en echt niets is te veel gevraagd. Wij kunnen Duynstreek makelaars van harte aanbevelen, en dat zullen wij ook doen!
Dirk van Wateren
Stille verkoop Schoorl
9

Zijn altijd bereikbaar en
komen afspraken na

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.
Danique de Bruin
Stille verkoop Bergen
9

Ze hebben snel en
professioneel mijn woning verhuurd

Pascal en Tineke hebben onze woning in Heiloo voor ons verhuurd vanwege een verblijf in het buitenland. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Pascal gaat zeer grondig te werk en hanteert een professionele aanpak bij het maken foto’s. De woning was zeer snel verhuurd via het netwerk van Duynstreek Makelaars, nog voor plaatsing op Funda. Dat bewijst de meerwaarde van een makelaar met kennis van en contacten in de regio.
Friso Feenstra
Verhuur villa Heiloo
10

Pascal en Tineke scoren
met een persoonlijke benadering

Duynstreek makelaars hadden wij zowel voor aankoop als verkoop gekozen. Tineke en Pascal hadden een zeer duidelijke uitleg over het proces en de benadering was heel persoonlijk. Dat vonden wij erg prettig. Zij reageerden altijd direct en snel als er vragen waren of zaken opgevraagd moesten worden. Dit makelaarskantoor kunnen wij zeker aanraden.
Fred de Jong
Verkoop Bergerweg 139 - Bergen
9.5

Bij Tineke van Duynstreek Makelaars
hadden we meteen een klik

Voor de verkoop van onze woning hebben we meerdere afspraken gehad met makelaars, bij Tineke Dapper van Duynstreek hadden we meteen een klik. Alles werd tijdens het eerste gesprek duidelijk uitgelegd. Tijdens het verkoopproces werden we steeds netjes op de hoogte gehouden door zowel Tineke en de rest van de medewerkers op kantoor. Altijd een vriendelijk antwoord, wat we erg prettig vonden. Echt een makelaar die met je meedenkt. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we ooit weer ons huis gaan verkopen!
Dhr. de Boer
Stille verkoop Schoorl
9

Pascal en Tineke hebben veel kennis van de exclusieve vastgoedmarkt in Bergen.

In contact gekomen met dit Makelaarsduo voor een fotoshoot voor Duynstreek Makelaars. Tijdens de voorbereiding en de shoot merkte ik dat Pascal en Tineke zeer ervaren zijn en veel kennis hebben van de exclusieve vastgoedmarkt in Bergen (NH) en omstreken. Pascal en Tineke zijn daarnaast enthousiast, professioneel en erg prettig in de omgang. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren. Op zoek naar een ervaren makelaar met veel kennis van de markt en specifiek het luxe segment in Bergen (NH)? Dan lijkt Duynstreek Makelaars mij een prima keuze!
Mandy de Jong
Mandy de Jong Fotografie
10

Duynstreek makelaars kent de markt in en rondom Bergen als geen ander.

Duynstreek makelaars kent de markt in en rondom Bergen als geen ander. Pascal en Tineke hebben ons zeer deskundig en professioneel begeleid bij de verkoop van onze woning. Het proces was no-nonsens, directe en eerlijke communicatie en acties.
Nicolle Aafjes
Verkopers Turfweg 8 - Bergen
9.2

Het fijne aan onze samenwerking was dat Tineke en Pascal erg geduldig zijn en de tijd namen om zaken - waar nodig - goed uit te zoeken.

Tineke en Pascal waren onze verkoopmakelaars. Het fijne aan onze samenwerking was dat Tineke en Pascal erg geduldig zijn en de tijd namen om zaken - waar nodig - goed uit te zoeken. Daarnaast kennen ze de markt goed, zijn ze beiden zeer ervaren en - als resultaat hiervan - zijn ze in staat geweest waarde toe te voegen met hun focus op het hogere segment. Tenslotte, goed om op te merken dat er kwalitatief hoogwaardige foto's zijn gemaakt door een professionele partij en dito brochure.
Tomas Mink
Verkoper Nachtegalenlaantje 21 - Bergen
10

Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij Tineke en haar klanten

Wij hebben als verkopers met Tineke, als makelaar van de kopers, mogen samenwerken. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij haar en haar klanten, transparante communicatie bijna ouderwets persoonlijk;-). Dikke aanrader van een verkopende partij!
Taik Fuchten
9

Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na.

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.
Danique de Bruin
Stille verkoop Heiloo
9.5

Prettige en zorgvuldige bemiddeling bij aankoop.

Prettige en zorgvuldige bemiddeling bij aankoop appartement aan zee. Dank Tineke!
Atty van de Brake
Aankoop appartement Egmond aan Zee
8

Tineke en Pascal vonden binnen no time ons droomhuis!

Tineke en Pascal vonden binnen no time ons droomhuis! Door hun snelle, vriendelijke en professionele service raden we hen echt bij iedereen aan!
Tessa Feller
Aankoop woning Bergen
8.5

Tineke en Pascal zijn niet alleen hele kundige makelaars, maar ook super fijne mensen om mee samen te werken.

Tineke en Pascal zijn niet alleen hele kundige makelaars, maar ook super fijne mensen om mee samen te werken. Ze denken werkelijk aan ieder detail, geven zeer professioneel advies, staan open voor eigen inbreng en hebben een heel groot en goed netwerk. Ons huis is door hun snel en voor een mooie prijs verkocht. Ook de aankopende partij is zeer te spreken over de betrokken en vakkundige samenwerking met Duynstreek. En nu samen op zoek naar een nieuwe aankoop!
Marco Donkervoort
Stille verkoop Bergen
10

Zeer flexibel en altijd bereikbaar.

Goede ervaring met de makelaar: prettig en direct contact, zeer flexibel en altijd bereikbaar. Ze boden goede assistentie en steun gedurende het hele proces, wat de samenwerking zeer aangenaam maakte.
Familie Brons
Verkoop Schoorl
10

Bij Tineke van Duynstreek Makelaars hadden we meteen een klik

Voor de verkoop van onze woning hebben we meerdere afspraken gehad met makelaars, bij Tineke Dapper van Duynstreek hadden we meteen een klik. Alles werd tijdens het eerste gesprek duidelijk uitgelegd. Tijdens het verkoopproces werden we steeds netjes op de hoogte gehouden door zowel Tineke en de rest van de medewerkers op kantoor. Altijd een vriendelijk antwoord, wat we erg prettig vonden. Echt een makelaar die met je meedenkt. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug als we ooit weer ons huis gaan verkopen!

Dhr. de Boer

Zeer kundig en kennen de regio erg goed

Perfect geholpen door Tineke en Pascal als aankoopmakelaar, van begin (zoekopdracht) tot aankoop, en zelfs tot aan de laatste dingen in de afronding na de overdracht. Absoluut aan te raden, zeer kundig en ze kennen de regio erg goed.

Ulirch Oron

Ze wisten meteen de juiste koper voor ons huis te vinden

Wij zijn met Tineke en Pascal in contact gekomen op aanraden van vrienden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis in Schoorl. Ze wisten meteen de juiste koper ervoor te vinden. Vanaf het eerste contact tot aan het einde is de samenwerking met dit makelaars stel erg plezierig geweest. Zowel Tineke als Pascal nemen alle tijd voor je en echt niets is te veel gevraagd. Wij kunnen Duynstreek makelaars van harte aanbevelen, en dat zullen wij ook doen!

Dirk van Wateren

Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na

Dit makelaarskantoor is ons uitstekend bevallen. Zijn altijd bereikbaar en komen afspraken na. Uitstekende foto’s en video en mooie brochure van ons huis. Wisten ons huis op de juiste manier te presenteren waardoor we veel kijkers kregen.

Danique de Bruin

Ze hebben snel en professioneel mijn woning verhuurd

Pascal en Tineke hebben onze woning in Heiloo voor ons verhuurd vanwege een verblijf in het buitenland. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Pascal gaat zeer grondig te werk en hanteert een professionele aanpak bij het maken foto’s. De woning was zeer snel verhuurd via het netwerk van Duynstreek Makelaars, nog voor plaatsing op Funda. Dat bewijst de meerwaarde van een makelaar met kennis van en contacten in de regio.

Friso Feenstra

Pascal en Tineke scoren met een persoonlijke benadering

Duynstreek makelaars hadden wij zowel voor aankoop als verkoop gekozen. Tineke en Pascal hadden een zeer duidelijke uitleg over het proces en de benadering was heel persoonlijk. Dat vonden wij erg prettig. Zij reageerden altijd direct en snel als er vragen waren of zaken opgevraagd moesten worden. Dit makelaarskantoor kunnen wij zeker aanraden.

Fred de Jong