fbpx

Wel te koop, niet op Funda

Stille verkoop van uw woning

Bent u gesteld op uw privacy? Wij begrijpen dat volledig. Dan is "stille verkoop" van uw woning een uitstekende keuze. Deze woningen worden wel verkocht, maar zijn niet op Funda te vinden.

Duynstreek BUSINESS shoot LR 90

Buiten de spotlight

Verkoop uw huis via “stille verkoop”

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve objecten. Veelal vinden deze transacties plaats via “stille verkoop”.

Veel van onze opdrachtgevers zijn gesteld op hun privacy, hierbij biedt stille verkoop van de woning een prima uitkomst. De makelaars van Duynstreek zijn discreet en weten precies hoe ze de potentiële kopers van uw woning moeten vinden. 

Daarom zult u deze woningen niet op Funda zien. Toch worden deze woningen door Duynstreek Makelaars verkocht én aangekocht. 

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Discretie staat bij ons voorop.

IMG 9917 scaled
Duynstreek BUSINESS shoot LR 41

Schoorl, fantastisch familiehuis nabij duinopgang

In stille verkoop fraai familiehuis voor een jong gezin, moderne keuken en badkamer, unieke ligging in rustige straat nabij opgang naar het duingebied, perceel 1288m2.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie

Egmond-Binnen, paardenobject met 18.705m2 grond

In stille verkoop nieuw gebouwde en rietgedekte stopboerderij met diverse opstallen, stal, fruitbomen en weiland, erf: 13.310m2 + weiland 5.395m2. Snelle verbinding naar Alkmaar en Ring Alkmaar tot A9. Zonnepanelen, warmtepomp, inpandig zwembad.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie

Bergen NH, uniek bouwperceel met vergunning

Met hulp van Duynstreek Makelaars kan u uw nieuwe droomhuis in Bergen realiseren. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek meer over dit bijzondere project.

Dit project is niet meer beschikbaar, verkocht via stille verkoop.

Meer informatie